Název | Množství a jednotka |
---|---|
listový špenát | 250 g |
anglická slanina | 100 g |
česnek | 4 stroužky |
máslo | 30 g |
hladká mouka | 1 lžíce |
smetana 12% | 500 ml |
tavený sýr smetanový | 1 ks |
hrubě mletý pepř | |
sůl | 1/2 lžičky |
Palačinky
Název | Množství a jednotka |
---|---|
hladká mouka
Upravit ingredienci: hladká mouka
|
250 g |
mléko
Upravit ingredienci: mléko
|
1/2 l |
vejce
Upravit ingredienci: vejce
|
3 ks |
sůl
Upravit ingredienci: sůl
|
Postup: Jehněčí maso (kolínko, kýtu) pořádně očistíme - odblaníme a poctivě odstraníme... zobrazit recept
Postup: Hlívu ústřičnou nakrájíme na tenké proužky. V kastrůlku na lžíci oleje necháme... zobrazit recept
Postup: vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme a oparikujeme (můžeme i pálivou... zobrazit recept
Postup: Suroviny1/2 menší hlávky kapustycca 1/4 kostky hovězího bujonusůlpepřlžička... zobrazit recept
Postup: Na přípravu tataráku vybereme co nejkvalitnější maso. Maso naškrábeme ostrým... zobrazit recept
Žloutky: zbylé žloutky dáme do porcelánového hrníčku a zalijeme lžičkou oleje. Chléb: nejlépe je uložený do chlebovky, přikrytý utěrkou. K chlebu můžeme přidat rozkrojené jablko, vydrží déle vláčný. Tvaroh: tvrdý tvaroh se... zobrazit článek
Internetový prodej cukrářských potřeb a surovin, vybavení na pečení, nádobí,...